Ser Podlaski
Ser Podlaski posiada łagodną i jednolitą strukturę. Charakteryzuje się delikatnym, łagodnym smakiem. Konsystencja sera zbliżona jest do sera Morskiego. Obydwa rodzaje sera przeznaczone są dla konsumenta szukającego innych, wyrazistych smaków. Cieszą się dużym powodzeniem u wymagających konsumentów.
| Specyfikacja | specyfikacja |
| Zawartość tłuszczu w suchej masie | 45% |
| Dostępne wymiary i waga | 3kg 100x300x100 mm |
| Termin przydatności | 6 miesięcy |
| Logistyka | specyfikacja | specyfikacja | |
| Ilość sztuk w kartonie | Ilość kartonów na palecie | Waga palety netto | |
| 3 kg | 4 | 60 | 840 kg |
Adres
11-500 Giżycko,
ul. Białostocka 25
osm@osm-gizycko.com.pl
Telefon
(0 87) 428 25 51
Strona www
www.osm-gizycko.com.pl
