Ser Boyendamer
Ser typu szwajcarskiego jest serem podpuszczkowym dojrzewającym, wyprodukowanym z wysokiej jakości mleka pasteryzowanego, o ustalonej zawartości tłuszczu, z dodatkiem substancji niezbędnych do jego wytworzenia. Charakteryzuje się łagodnym słodkawo-orzechowym smakiem i subtelnym aromatem, właściwym dla serów tego typu. Jego miąższ jest miękki, dość elastyczny z wydatnymi okrągłymi i owalnymi oczkami. Znakomity do przystawek, kanapek, zakąsek.
| Specyfikacja | specyfikacja |
| Zawartość tłuszczu w suchej masie | 45% |
| Dostępne wymiary i waga | 3,5 kg 125x250x100 mm |
| Termin przydatności | 6 miesięcy |
| Logistyka | specyfikacja | specyfikacja | |
| Ilość sztuk w kartonie | Ilość kartonów na palecie | Waga palety netto | |
| 3,5 kg | 4 | 56 | 750 kg |
Adres
11-500 Giżycko,
ul. Białostocka 25
osm@osm-gizycko.com.pl
Telefon
(0 87) 428 25 51
Strona www
www.osm-gizycko.com.pl
